Kisfaludy program
"A Megálló Panzió infrastuktúrális fejlesztése Sándorfalván"

 

Kedvezményezett neve: Mo-Mé Food Vendéglátóipari Kft

Támogatott projekt címe: Megálló Panzió infrastrukturális fejlesztése

Pályázat azonosító szám: TFC-1-1-1-2018-2018-000240 projekt azonosító

Támogatás összege: 30.517.110 Ft

Projekt kezdete: 2019.01.14

Projekt tervezett zárása: 2020.01.13

A támogatott projekt a Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Program keretében valósul meg.

A projekt célja a már meglévő kereskedelmi szálláshely 3* minősítésű panzióvá történő továbbfejlesztése az épület átalakításával, ezáltal a Sándorfalván található kereskedelmi szálláshelyek általános minőségének és szolgáltatási színvonalának emelése.

A fejlesztés keretében sor kerül a sándorfalvi Megálló Panzió és Étterem kereskedelmi szálláshelyként funkcionáló épületrészeinek felújítására/átalakítására oly módon, hogy az megfeleljen egyrészt a látogatók által napjainkban támasztott követelményeknek, másrészt a támogató és kezelő szerv (Magyar Turisztikai Ügynökség) által a 3*-os panziókkal szemben támasztott követelményeknek egyaránt. Ennek szellemében a három szintes épület földszinti részén kialakításra kerül egy akadálymentes szoba, természetesen rehabilitációs szakmérnök bevonásával az akadálymentes parkoló és az akadálymentes megközelíthetőség megfelelő kialakítása érdekében. Az emeleti részleg teljes átalakításon esik át, melynek eredményeként a családbarát kialakítás érdekében 3 db teljesen új vendégtér/vendégszoba kerül kiépítésre, melyek lehetőséget nyújtanak majd akár nagyobb családok elszállásolására. A tetőtéri rész is átalakításra kerül, melynek eredményeként 5 szoba újul meg mind elrendezés, mind berendezés tekintetében.

Természetesen az 5+1(akadálymentes) átalakított és a 3 újonnan kialakított vendégszoba mind új berendezést kap egységes arculattal és az elvárt szolgáltatástartalomnak megfelelő berendezésekkel. Az egyedi arculat érdekében a bútorzat egyedileg, asztalos mester bevonásával gyártott bútorzatot takar, míg a szükséges technikai eszközök is egységes arculatot képviselnek majd.