Napi menüSándorfalva


Szeged
DélvidékházElérhetőség:


Megálló étterem & Panzió


Sándorfalva,
Május 1. tér 1.

Tel.: +36 62 251 755,
+36 70 772 8881


Megálló étterem, Délvidékház


Szeged,
Közép fasor 1-3.

Tel:+36 62 275 836,
+36 70 772 8809

MEGÁLLÓ ÉTTEREM & PANZIÓ

Bemutatjuk Sándorfalvát és a közeli látnavalókat

Sándorfalva - a regionális és járási központot jelentő - Szegedtől 12 km-re, a Szegedet Ópusztaszerrel és Csongráddal összekötő 4519.sz térségi mellékút mentén helyezkedik el, a régi 5-ös úttól Szatymaz felől közelíthető meg.

Sándorfalva a Szeged-Ópusztaszer turisztikai tengely mentén való elhelyezkedése miatt számos rekreációra alkalmas terület birtokában van, egyedi és gazdag természeti adottságait is tekintetve jelentős turisztikai potenciállal rendelkezik. Bővebben itt...
Nádastó Szabadidőpark 2010-ben a két egykori bányatavat horgásztóvá és stranddá alakították át, létrehozva ezzel a horgászáshoz, csónakázáshoz és fürdőzéshez kapcsolódó turisztikai attrakciók széles kínálatát. A Nádastó szolgáltatásai közt a tiszta természetes elővízi strand, homokos plázs, a éjjel nappali horgászat szerepelnek, de a vendégek használhatják, a strandfoci-, kézilabda és a strandröplabda pályákat, valamint a szabadtéri fitneszparkot is.
Bővebben itt...
Leon-Cavallo lovarda Ha szeret lovagolni, vagy szeretne megtanulni, vagy lovas-kocsikázni egyet a tájvédelmi körzet látnivalói között, vagy egyszerűen csak egy kis kikapcsolódásra vágyik távol a város zajától lovakat simgatva, látogasson el a Leon-Cavallo lovas-farmra!
Bővebben itt...
Mákszem Bivalyoskert Egész évben látogatható, simogatható állatok. Időpont egyeztetés telefonon szükséges! +36 30 264 5241
Bővebben itt...